Пятница, 29.03.2024, 19:02Главная

Меню сайта

Поиск

Статистика

Главная » 2012 » Июль » 10 » Вышла книга с моими иллюстрациями "Домик, который умел говорить"
Вышла книга с моими иллюстрациями "Домик, который умел говорить"
21:05
Вышла книга с моими иллюстрациями "Домик, который умел говорить"Чудесное издательство "Грани Т" выпустило книгу с моими иллюстрациями. Книга называется "Домик, который умел говорить" ("Будинок, який умiв розмовляти", автор Марiя Микицей).

Купить книгу можно в издательстве "Грани Т" (это около метро Позняки, Киев), а также ТУТ.
Полистать книгу можно ТУТ.
Все иллюстрации ТУТ.


Автор: Микицей Марія
Художник Тетяна Копитова

Робити відкриття – справа не лише корисна, а й дуже приємна. Видавництво «Грані-Т» давно це засвоїло і охоче, а головне – регулярно ділиться з читачами своїми відкриттями.

Ось і нове відкриття від «Граней-Т»!

По-перше, це відкриття Марії Микицей. Звісно, тим із вас, дорогі читачі, хто полюбляє вишукану, філігранну, тонко і ніжно виписану сучасну поезію, це ім’я відоме – Марія є авторкою двох поетичних збірок, «Саламандра» та «У затінку шафранів», які хоч і не мали гучного розголосу, але якщо ви цінуєте не голосне, а справжнє, то неодмінно їх запам’ятали. Можливо, ви також читали торік в авторитетному часопису «Кур’єр Кривбасу» її густу й соковиту «дорослу» прозу. Але про те, що Марія Микицей є чудовою дитячою письменницею, ви можете переконатися лише тепер! Тому що її повість «Будинок, який умів розмовляти», яка щойно побачила світ у нашому видавництві, – дебют у дитячій літературі.

По-друге, ви маєте змогу разом зі своїми малятами відкрити сам «Будиночок, який умів розмовляти». Ця книжка про те, що дива не конче слід шукати за далекими морями-океанами – інколи досить буває виїхати за місто, познайомитися зі статечним паном Будинком і бодай на кілька днів замешкати в ньому. І тоді ви – так само, як Даринка-Жаринка – зможете здійснити заповітну мрію Бузку, подружитися з паном Лелекою і дізнатися про те, що буває, коли хлопчик і дівчинка міняються ролями… А головне – відкрити для себе дивовижний світ цікавущого родинного спілкування, яке дарує справжню радість і надихає на творення добра!

По-третє, ця книжка побачила світ у серії «Книготерапія» – а отже, разом із нею ви і ваш малюк маєте змогу відкрити для себе не лише новий цікавий художній твір, а й осмислити важливу в житті вашої родини проблему. Цього разу поговоримо про сімейний відпочинок на природі, який є не лише можливістю подихати свіжим повітрям, а й потужним інструментом згуртування сім’ї. Про це в книжці детально розповідає казкотерапевт Катерина Єгорушкіна. А повість Марії Микицей, прочитана разом із малюком у родинному колі, допоможе відчути красу справжнього природного життя та його ритмів.

Несколько иллюстраций (все иллюстрации можно посмотреть в разделе "Иллюстрации"):

Будинок, який умiв розмовляти, обкладинка

Иллюстрация Копытова Татьяна








































форзац











































Иллюстрация к сказке "Домик, который умел говорить"








































Иллюстрация для детской книги









































Издательство "Грани Т", Копытова Татьяна
Просмотров: 778 | Добавил: artinside | Рейтинг: 5.0/1 |
Copyright MyCorp © 2024 |